2013. február 24., vasárnap

Szerzemények

Néha nem tudok ellenállni, dobozoknak... Most is így volt ez a héten. Egyik ismerősöm végleg bezárta modellboltját és kiárusítást tartott. Sokmindent vettem, köztük ezeket a számomra "nélkülözhetetlen" figurákat is.A Master Box lassan már a műgyanta figurákat is felülmúlja minőségben. A hihetetlen jó karakterek pedig lenyűgözőek.

2013. február 18., hétfő

Tamiya Sd.kfz 222 1/35 téli dioráma

 Végre valami elkészült :) Legalábbis már nem szándékozom tovább rontani... A makett a Tamiya 222-e a figurák pedig a Dragon készletéből valóak. Mindkettő készlet tökéletes öröm velük dolgozni. Az emberkéken némi tömítgetés ugyan lett, de tulajdonképpen anélkül is szép lehet az eredmény. A történet szerint egy Orosz téli jelenet ahol egy lerobbant járművet használnak védőpajzsként. Az ellenség tüzét onnan viszonozzák. Nagyjából ennyi. Ha a készleteket nézzük akkor mindkettő tökéletes így 5/5 - 5/5 az értékelésem.

2013. február 7., csütörtök

Kiállításunk

Egy kis kiállítási lehetőséget kaptunk a Budakeszi Szia általános iskolától. március 8. pénteken a klubunk bemutatja építményeit az iskola aulájában. Délután pedig lehet beszállni az építésbe.

http://www.facebook.com/events/432813236793804/